Tel: +46 75 242 46 00 | HELAG@HELAG.SE

Mini-förskruvningar från Ortac

Samma kvalitet i mindre format!

Ortac har utökat sitt sortiment med mini-förskruvningar. De här förskruvningarna lämpar sig mycket väl för trånga utrymmen eller i applikationer där man använder en tunn kabel och vill ha en liten och diskret genomföring.

Fortsätt läsa

Buntband som passar din applikation

Våra standardbuntband är i polyamide 6.6 (PA 66) och finns i storlekar från 80x2,4mm till 1030x13mm. Vill du ha värmebeständiga buntband eller buntband för tuffare miljöer? Då har vi syra- & kem-resistenta varianter i polyproylen och ethylene-tetrafluorethylene.

Fortsätt läsa

Marknadens bredaste sortiment av dc-jack och pluggar

Ökade användningsområden för DC-jack och pluggar!

Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment av DC-jack och pluggar. Tillsammans med vår leverantör Switchcraft erbjuder vi vattentäta varianter för höga strömmar och standardversioner med eller utan låsning.

Fortsätt läsa

Kapslingar utifrån dina behov

Hos oss hittar du ett brett sortiment av kapslingar i exempelvis aluminium, rostfritt stål, Polykarbonat, GRP (Glass Reinforced Polyester) och ABS-plast.

Fortsätt läsa

Skydda dina kapslingar

Täta kapslingar är skyddade mot fukt och damm från utsidan. Men när lufttryck och temperatur förändras kan de inte skyddas från att det bildas kondens inuti kapslingen.

Fortsätt läsa

Helag marknadsför ett brett program av kontaktdon och kapslingar till elektronikindustrin, elinstallation samt apparattillverkare. Från det enklaste till det mest avancerade.

Kontakta oss

Öppettider växeln
07:30-16:30 
(lunchstängt 12:00-13:00)

Telefon, växel: 
075-242 46 00

Fax: 033-150951

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TRANÅS, HUVUDKONTOR

Svenska Helag AB
Box 6 / Dalagatan 4
573 21 TRANÅS