Tel: +46 75 242 46 00 | HELAG@HELAG.SE

Nyheter från Switchcraft!

Switchcraft, vår samarbetspartner sedan många år, fortsätter att utveckla och ta fram nyheter. Som vanligt är produkterna av högsta kvalitet, tillverkade i Chicago, USA. 

Fortsätt läsa

Glömt mejseln?

-Inga problem med toppklämma från Degson!

DG221 från Degson är en toppklämma som gör det enkelt att ansluta ledare utan verktyg. Lyft den öppningsbara armen, anslut ledaren och stäng sedan igen. Det är allt som behövs!
DG221 klarar solida eller flertrådiga ledare från 0,2 – 4,0 mm² och finns i 2, 3 eller 5-poligt utförande.

Fortsätt läsa

Sladdställ för världens alla hörn!

Feller i Österrike har sedan 1948 producerat sladdställ. Idag är man en världsledande tillverkare och deras produkter är godkända i mer än 90 länder på samtliga kontinenter. För att säkerställa högsta nivå på både kvalitet och elsäkerhet förses till exempel samtliga väggpluggar först med en skyddshylsa i glasfiber, för att sedan övergjutas med PVC. Produktionen är i hög grad helautomatiserad och 100% testas både för kvalitet och elsäkerhet.

Fortsätt läsa

Ny kontaktserie för kraft!

CviLux lanserar en ny serie kontaktdon för högre strömmar. Den nya CP60-serien gör att vi nu kan erbjuda våra kunder ett ännu bredare sortiment av kontaktdon inom det här segmentet.

Fortsätt läsa

Helag breddar sortimentet med kapslingar

Vi breddar nu vårt sortiment med kapslingar genom samarbeten med fler leverantörer, specialiserade på kapslingar i plast. Det är då främst ABS samt Polykarbonat med både gångjärn och traditionella skruvvarianter.

Fortsätt läsa

Helag marknadsför ett brett program av kontaktdon och kapslingar till elektronikindustrin, elinstallation samt apparattillverkare. Från det enklaste till det mest avancerade.

Kontakta oss

Öppettider växeln
07:30-16:30 
(lunchstängt 12:00-13:00)

Telefon, växel: 
075-242 46 00

Fax: 033-150951

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TRANÅS, HUVUDKONTOR

Svenska Helag AB
Box 6 / Dalagatan 4
573 21 TRANÅS