Tel: +46 75 242 46 00 | HELAG@HELAG.SE

Skydda dina applikationer

-med gjutna kablage

Ett ökat skydd mot damm och vatten är bara en av fördelarna med att använda ett gjutet kablage.

En övergång mellan kabel och kontaktdon utsätts ofta för ett mekaniskt slitage och får ett bättre skydd med en övergjuten dragavlasning än med en vanlig bakkåpa. Övergjutna detaljer, exempelvis kontaktdon och dragavlastare, klarar även vibrationer, slag och böjningar av kabeln på ett bättre sätt med ett gjutet kablage.

Fortsätt läsa

Kapslingar för alla miljöer!

På Helag samarbetar vi sedan många år med flera partners som är specialiserade på tillverkning av kapslingar.

Vi kan erbjuda kapslingar i bland annat ABS, polykarbonat, polyester, aluminium och rostfritt stål. Vi har dessutom stora möjligheter att anpassa kapslingar för just er applikation. Detta gäller för såväl färg, tryck, håltagning samt bestyckning av komponenter som exempelvis förskruvningar eller kontaktdon. Kapslingar med IP-, IK- och EX-klassningar finns också i sortimentet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din applikation? Kontakta produktansvarig Marcus Axén, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 075-242 46 02.

Nytt IP-klassat kontaktdon!

-med smidig låsning!

Vi presenterar en helt ny serie kontaktdon med en mycket användarvänlig och tydlig låsmekanism. Kontaktdonen som finns i 2-12 poler och klarar strömmar mellan 5-20A, har IP67-klassning. Baktill sitter en förskruvning som gör att man enkelt kan få en tät övergång mellan kabel och kontaktdon.

Fortsätt läsa

Helag marknadsför ett brett program av kontaktdon och kapslingar till elektronikindustrin, elinstallation samt apparattillverkare. Från det enklaste till det mest avancerade.

Kontakta oss

Öppettider växeln
07:30-16:30 
(lunchstängt 12:00-13:00)

Telefon, växel: 
075-242 46 00

Fax: 033-150951

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TRANÅS, HUVUDKONTOR

Svenska Helag AB
Box 6 / Dalagatan 4
573 21 TRANÅS