GLÖMT MEJsELN?

-Inga problem med toppklämma från Degson!

DG221 från Degson är en toppklämma som gör det enkelt att ansluta ledare utan verktyg. Lyft den öppningsbara armen, anslut ledaren och stäng sedan igen. Det är allt som behövs!
DG221 klarar solida eller flertrådiga ledare från 0,2 – 4,0 mm² och finns i 2, 3 eller 5-poligt utförande.

Degson är en av Asiens ledande tillverkare av kretskortsplint. De kommer ständigt fram med nya produkter och har ett mycket brett sortiment av dessa produkter. Plintar med fjäderlåsning ger en säker anslutning, är ett bra sätt att effektivisera produktionen och gör det lätt för installatören!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din applikation? Kontakta produktansvarig Marcus Axén, , 075-242 46 02.

toppklamma

 

SLADDSTÄLL FÖR VÄRLDENS ALLA HÖRN!

Feller i Österrike har sedan 1948 producerat sladdställ. Idag är man en världsledande tillverkare och deras produkter är godkända i mer än 90 länder på samtliga kontinenter. För att säkerställa högsta nivå på både kvalitet och elsäkerhet förses till exempel samtliga väggpluggar först med en skyddshylsa i glasfiber, för att sedan övergjutas med PVC. Produktionen är i hög grad helautomatiserad och 100% testas både för kvalitet och elsäkerhet.

Senaste tillskotten i sortimentet är en väggplugg som är godkänd både i Taiwan och Japan samt ett godkännande som gör att man kan använda vår europeiska Schuko-plugg i Ryssland, Korea och Indonesien.

Tillsammans med Feller kan vi på Helag leverera standardsladdställ direkt från lager eller sladdställ som anpassas efter våra kunder önskemål vad gäller längd, färg, material, pågjutna ferriter, spiralisering samt vilket land sladdstället ska användas i.

Kontakta produktansvarig Marcus Axén, , 075-242 46 02. För mer information.

Sladdställ hemsida


 

EYE BOX - en innovativ kapsling!

EYE BOX är Italtronics nya innovativa kapsling som kombinerar hemautomation med en snygg design. Kapslingen har en vrid- och en tryckfunktion som gör att du kan styra den elektronik som du väljer att montera in i EYE BOX. En 4,3 tums display gör navigeringen väldigt tydlig och enkel att följa. Möjligheterna och användningsområdena är stora.

Kontakta produktansvarig Mikael Fredriksson, 
, 075-242 46 03. För mer information.

EYE BOX


 

Ny kontaktserie för kraft!

CviLux lanserar en ny serie kontaktdon för högre strömmar. Den nya CP60-serien gör att vi nu kan erbjuda våra kunder ett ännu bredare sortiment av kontaktdon inom det här segmentet.

CviLux grundades 1990 och tillverkar kontaktdon, FFC och kablage som säljs över hela världen. Huvudkontoret ligger i Taipei och man har idag sju tillverkningsenheter i Taiwan, Kina och Laos.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din applikation? Kontakta produktansvarig Marcus Axén, , 075-242 46 02.

kontaktdon_kraft1.jpg


 

Svenska Helag AB | Box 6 | SE-573 21 TRANÅS | Tel: +46 75 242 46 00 | 

På denna webbplats används cookies för att förbättra funktionaliteten för dig som användare.