Tel: +46 75 242 46 00 | HELAG@HELAG.SE

Täta kontaktdon

Täta kontaktdon är specifikt designade för att klara extrema förhållanden såsom höga och låga temperaturer, starka vibrationer, smutsiga och fuktiga miljöer. De flesta kontaktdon av den här typen är tillverkade av plast, aluminium eller mässing och är tätade för att skyddas mot fukt, vatten, smuts, damm och/eller gaser.

Ett tätt kontaktdon är lämpligt att överväga om du exempelvis har en applikation som kommer i kontakt med vatten och damm, eller måste tvättas eller steriliseras. Vanliga användningsområden är bland annat militära och medicinska applikationer, samt inom tung fordonsindustri.

Vi kan erbjuda täta kontaktdon med kapslingsklass IP67, IP68 samt IP69K. Kontaktdon för kraft eller signal eller mixade hybridvarianter. Vi kan även erbjuda täta lösningar för olika standardvarianter som USB, micro-USB, RJ45 etc.

Kontaktdon är en stor del av vår verksamhet och ett område där vi hela tiden arbetar för att kunna erbjuda ett mycket brett och komplett sortiment. Vi samarbetar med flera marknadsledande tillverkare av robusta, IP-klassade kontaktdon.

Marcus
Marcus Axén
Produktansvarig

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
075-242 46 02

Kontakta mig


Vi arbetar med följande Partners för denna produkt

Switchcraft

HTP

Techno

Harting

Helag marknadsför ett brett program av kontaktdon och kapslingar till elektronikindustrin, elinstallation samt apparattillverkare. Från det enklaste till det mest avancerade.

Kontakta oss

Öppettider växeln
07:30-16:30 
(lunchstängt 12:00-13:00)

Telefon, växel: 
075-242 46 00

Fax: 033-150951

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TRANÅS, HUVUDKONTOR

Svenska Helag AB
Box 6 / Dalagatan 4
573 21 TRANÅS