Tel: +46 75 242 46 00 | HELAG@HELAG.SE

Sladdställ och apparatintag

SLADDSTÄLL

Vi arbetar tillsammans med flera olika sladdställstillverkare för att kunna erbjuda ett så brett och attraktivt sortiment som möjligt. Vi kan leverera standardsladdställ, eller sladdställ som anpassas efter våra kunders önskemål vad gäller exempelvis längd, färg, eventuell spiralisering samt i vilket land sladdstället ska användas.

Vi har möjlighet att leverera godkända lösningar för alla länder och även medicinska godkännanden till de länder som kräver detta. De vanligaste materialen är PVC eller gummi men vi kan även leverera sladdställ i halogenfria material (LSZH), PUR eller silikongummi. Skalning och kontaktering anpassas efter kundens önskemål.

APPARATINTAG

Vi har ett brett urval av apparatintag/-uttag. Dessa kan fås som vanliga apparatintag med snap-in eller skruvmontering, men vi har också många olika valmöjligheter där det är möjligt att kombinera apparatintaget med en strömställare och/eller säkringshållare. Våra apparatintag är tillverkade i flamskyddsklassat material godkänt enligt UL94-V0 och klarar strömmar på upp till 20A.

Marcus
Marcus Axén
Produktansvarig

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
075-242 46 02

Kontakta mig


Vi arbetar med följande Partners för denna produkt

Feller

Inalways

Helag marknadsför ett brett program av kontaktdon och kapslingar till elektronikindustrin, elinstallation samt apparattillverkare. Från det enklaste till det mest avancerade.

Kontakta oss

Öppettider växeln
07:30-16:30 
(lunchstängt 12:00-13:00)

Telefon, växel: 
075-242 46 00

Fax: 033-150951

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TRANÅS, HUVUDKONTOR

Svenska Helag AB
Box 6 / Dalagatan 4
573 21 TRANÅS